BaanHuis Onze dienstverlening BaanHuis kent de arbeidsmarkt in Limburg als geen ander en brengt vraag en aanbod bij elkaar! Wij streven naar een optimale match voor zowel werkzoekende als opdrachtgever.

Onze dienstverlening

BaanHuis kent de arbeidsmarkt in Limburg als geen ander en brengt vraag en aanbod bij elkaar. Wij streven naar de perfecte match tussen werkzoekenden en werkgevers.

Ook op zoek naar een oplossing? Neem dan contact met ons op.cs_image_url

Uitzenden

Uitzenden, een dienstverlening met maximale flexibiliteit. De personeelsbehoefte van jouw bedrijf kan variëren, juist dan kan BaanHuis een belangrijke rol spelen. Wij zorgen voor de werving & selectie van gemotiveerde flexkrachten die op uitzendbasis voor jou aan de slag gaan. Bij het eventueel wegvallen van de (extra) personeelsbehoefte kan een uitzendcontract snel worden beëindigd. BaanHuis streeft ernaar om de flexkracht meteen door te bemiddelen naar een nieuwe uitdaging.

Detacheren

Op zoek naar een nieuwe collega voor een bepaalde periode met duidelijkheid over start- en einddatum? Dan is detachering de oplossing voor jou! De detacheringskracht heeft, na een eventuele proeftijd, baanzekerheid tot de einddatum. Wil de detacheringskracht opzeggen? Dan is er altijd een opzegtermijn.

Werving & Selectie

Het werven en selecteren van goede medewerkers kan een intensief proces zijn dat veel van jou en jouw tijd vraagt. BaanHuis ontzorgt jou door het werven en selecteren van geschikte potentiële medewerkers die passen bij jouw bedrijf! De medewerker komt meteen bij jou in dienst. Jouw wensen en behoeften staan bij BaanHuis centraal.

ZZP-bemiddeling

Ben jij ZZP-er en op zoek naar (extra) opdrachten? BaanHuis bemiddelt jou naar passende projecten.


Ook voor werkgevers kan ZZP-bemiddeling een passende oplossing bieden. Ben je op zoek naar een invulling voor jouw (tijdelijke) project? Dan zoekt BaanHuis de geschikte specialist voor jou!