BaanHuis Werken via BaanHuis Beschik jij over de juiste mentaliteit en motivatie? Ben jij op zoek naar jouw ideale baan? Dan is BaanHuis er voor jou!

Werken via BaanHuis

Werken via BaanHuis betekent aandacht voor jouw wensen, competenties en drijfveren. Samen met jou gaan we op zoek naar de perfecte match en begeleiden we jou naar jouw droombaan. Wij creëren jouw baan bij ons in huis!

Wil jij samen met ons aan de slag? Schrijf je dan meteen hier in.

cs_image_url

Persoonlijk & Betrokken

BaanHuis staat voor oprechte aandacht en de mens achter het CV. In een huiselijke sfeer op kantoor gaan wij altijd een persoonlijk gesprek aan met jou. Samen gaan we op zoek naar de ideale baan voor jou, kijkend naar jouw wensen, drijfveren en competenties.

Betrouwbaar & Professioneel

BaanHuis garandeert een kwalitatieve dienstverlening. Wij zeggen wat we doen én doen wat we zeggen. Ten allen tijden zorgen wij dat de benodigde certificeringen (NEN 4400-1 en VCU-certificering) op orde zijn en alle actuele regels rondom arbeidsbemiddeling in acht worden genomen.

Flexibel & Dichtbij

Vanuit onze lokale aanwezigheid, kennis van de regionale arbeidsmarkt en ons groot netwerk weten wij als geen ander de juiste match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Wij gaan voor maatwerk en staan dichtbij wanneer je ons nodig hebt, dit met een portie flexibiliteit.