Onze dienstverlening

BaanHuis kent de arbeidsmarkt in Limburg als geen ander en brengt vraag en aanbod bij elkaar. De manier waarop we dit faciliteren is altijd maatwerk. Wij denken mee met onze opdrachtgever en bieden de volgende ‘varianten’ aan dienstverlening:

Uitzenden

Uitzenden, een dienstverlening met maximale flexibiliteit. De personeelsbehoefte van jouw bedrijf kan variëren, juist dan kan BaanHuis een belangrijke rol spelen. Wij zorgen voor de werving & selectie van gemotiveerde flexkrachten die op uitzendbasis voor jou aan de slag gaan. Bij het eventueel wegvallen van de (extra) personeelsbehoefte kan een uitzendcontract snel worden beëindigd. BaanHuis streeft ernaar om de flexkracht meteen door te bemiddelen naar een nieuwe uitdaging.

Detacheren

Op zoek naar een nieuwe collega voor een bepaalde periode met duidelijkheid over start- en einddatum? Dan is detachering de oplossing voor jou! De detacheringskracht heeft, na een eventuele proeftijd, baanzekerheid tot de einddatum. Wil de detacheringskracht opzeggen? Dan is er altijd een opzegtermijn.

Werving en selectie

Het werven en selecteren van goede medewerkers kan een intensief proces zijn dat veel van jou en jouw tijd vraagt. BaanHuis ontzorgt jou door het werven en selecteren van geschikte potentiële medewerkers die passen bij jouw bedrijf! De medewerker komt meteen bij jou in dienst. Jouw wensen en behoeften staan bij BaanHuis centraal.

ZZP-bemiddeling

Ben jij ZZP-er en op zoek naar (extra) opdrachten? BaanHuis bemiddelt jou naar passende projecten.

Ook voor werkgevers kan ZZP-bemiddeling een passende oplossing bieden. Ben je op zoek naar een invulling voor jouw (tijdelijke) project? Dan zoekt BaanHuis de geschikte specialist voor jou!

Vacature melden

Heb je personeel nodig en kun je ondersteuning gebruiken bij het vinden/werven van het juiste talent? BaanHuis helpt jou graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Uitgelichte vacatures

Verkoopmedewerker Bakkerij

Wil jij iedere dag werken tussen de geur van vers brood en gebak? Wordt verkoopmedewerker...

Parttime
Commercieel
€13,27
Weert

Procesoperator

Ben jij de Procesoperator die wie zoeken? Werk jij graag in 5-ploegen en ben jij...

Fulltime
Productie, Techniek
€24,61 - €26,00
Roermond

Servicemonteur

Ben jij de Servicemonteur met technische achtergrond en ben jij servicegericht? Dan zoeken wij jou!...

Fulltime
Montage
€2450 - €3500
Nederweert

ICT medewerker

Hi, ICT medewerker! Zoek jij een nieuwe uitdaging? Wij hebben een toffe baan voor jou!...

Fulltime
ICT
€2600 - €3100
Weert