Onze dienstverlening

BaanHuis kent de arbeidsmarkt in Limburg als geen ander en brengt vraag en aanbod bij elkaar. De manier waarop we dit faciliteren is altijd maatwerk. Wij denken mee met onze opdrachtgever en bieden de volgende ‘varianten’ aan dienstverlening:

Uitzenden

Uitzenden, een dienstverlening met maximale flexibiliteit. De personeelsbehoefte van jouw bedrijf kan variëren, juist dan kan BaanHuis een belangrijke rol spelen. Wij zorgen voor de werving & selectie van gemotiveerde flexkrachten die op uitzendbasis voor jou aan de slag gaan. Bij het eventueel wegvallen van de (extra) personeelsbehoefte kan een uitzendcontract snel worden beëindigd. BaanHuis streeft ernaar om de flexkracht meteen door te bemiddelen naar een nieuwe uitdaging.

Detacheren

Op zoek naar een nieuwe collega voor een bepaalde periode met duidelijkheid over start- en einddatum? Dan is detachering de oplossing voor jou! De detacheringskracht heeft, na een eventuele proeftijd, baanzekerheid tot de einddatum. Wil de detacheringskracht opzeggen? Dan is er altijd een opzegtermijn.

Werving en selectie

Het werven en selecteren van goede medewerkers kan een intensief proces zijn dat veel van jou en jouw tijd vraagt. BaanHuis ontzorgt jou door het werven en selecteren van geschikte potentiële medewerkers die passen bij jouw bedrijf! De medewerker komt meteen bij jou in dienst. Jouw wensen en behoeften staan bij BaanHuis centraal.

ZZP-bemiddeling

Ben jij ZZP-er en op zoek naar (extra) opdrachten? BaanHuis bemiddelt jou naar passende projecten.

Ook voor werkgevers kan ZZP-bemiddeling een passende oplossing bieden. Ben je op zoek naar een invulling voor jouw (tijdelijke) project? Dan zoekt BaanHuis de geschikte specialist voor jou!

Vacature melden

Heb je personeel nodig en kun je ondersteuning gebruiken bij het vinden/werven van het juiste talent? BaanHuis helpt jou graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Uitgelichte vacatures

Productiemedewerker

Steek jij graag je handen uit de mouw en heb jij technische kennis? Dan ben...

Fulltime
Productie
€2477 - €3000
Nederweert

Medewerker Plantenkwekerij

Ben jij op zoek naar een gevarieerde baan in het groen? Weet jij van aanpakken...

Fulltime
Groen
€13 - €16
Ospel

Conventioneel Verspaner

Zie jij jezelf al werken als Conventioneel Verspaner op een metaal afdeling? Lees dan snel...

Fulltime
Productie, Techniek
€2400 - €3200
Weert

HR-Adviseur

Ben jij communicatief sterk en weet jij hoe je mensen moet coachen? Ga aan de...

Parttime
HR
€3200-€3800
Nederweert