Onze dienstverlening

BaanHuis kent de arbeidsmarkt in Limburg als geen ander en brengt vraag en aanbod bij elkaar. De manier waarop we dit faciliteren is altijd maatwerk. Wij denken mee met onze opdrachtgever en bieden de volgende ‘varianten’ aan dienstverlening:

Uitzenden

Uitzenden, een dienstverlening met maximale flexibiliteit. De personeelsbehoefte van jouw bedrijf kan variëren, juist dan kan BaanHuis een belangrijke rol spelen. Wij zorgen voor de werving & selectie van gemotiveerde flexkrachten die op uitzendbasis voor jou aan de slag gaan. Bij het eventueel wegvallen van de (extra) personeelsbehoefte kan een uitzendcontract snel worden beëindigd. BaanHuis streeft ernaar om de flexkracht meteen door te bemiddelen naar een nieuwe uitdaging.

Detacheren

Op zoek naar een nieuwe collega voor een bepaalde periode met duidelijkheid over start- en einddatum? Dan is detachering de oplossing voor jou! De detacheringskracht heeft, na een eventuele proeftijd, baanzekerheid tot de einddatum. Wil de detacheringskracht opzeggen? Dan is er altijd een opzegtermijn.

Werving en selectie

Het werven en selecteren van goede medewerkers kan een intensief proces zijn dat veel van jou en jouw tijd vraagt. BaanHuis ontzorgt jou door het werven en selecteren van geschikte potentiële medewerkers die passen bij jouw bedrijf! De medewerker komt meteen bij jou in dienst. Jouw wensen en behoeften staan bij BaanHuis centraal.

ZZP-bemiddeling

Ben jij ZZP-er en op zoek naar (extra) opdrachten? BaanHuis bemiddelt jou naar passende projecten.

Ook voor werkgevers kan ZZP-bemiddeling een passende oplossing bieden. Ben je op zoek naar een invulling voor jouw (tijdelijke) project? Dan zoekt BaanHuis de geschikte specialist voor jou!

Vacature melden

Heb je personeel nodig en kun je ondersteuning gebruiken bij het vinden/werven van het juiste talent? BaanHuis helpt jou graag verder!

"*" geeft vereiste velden aan

Uitgelichte vacatures

Allround Logistiek Medewerker

Wil jij werken in een van de mooiste en groenste bedrijven van Weert en omstreken?...

Fulltime
Logistiek
€2400 - €2600
Weert
TOP

Operator

Werken bij onze klant in Born is nooit saai. In de gezellige kantine en in...

Fulltime
Productie
€2900
Born

Operator

Ooit een omsnoeringsband doorgeknipt? Vast wel! Deze vacature is bij een organisatie die producent en...

Fulltime
Productie
€3000 - €3200
Roermond

Medewerker Magazijnbeheer

Heb jij enige logistieke ervaring en wil jij het mooiste en meest relaxte baantje in...

Fulltime
Logistiek, Magazijn
€2500 - €2850
Geleen