BaanHuis Over ons Wij zijn BaanHuis en wij hebben jouw baan bij ons in huis. Lees hier meer over ons, het team en wat wij voor jou kunnen betekenen.
Onze Service

Uitzenden

Uitzenden, een dienstverlening die zich kenmerkt door maximale flexibiliteit. Wij zorgen voor de werving & selectie van gemotiveerde flexkrachten die op uitzendbasis voor jou aan de slag gaan!

Detacheren

Op zoek naar een nieuwe collega voor een bepaalde periode met duidelijkheid over start- en einddatum? Dan is detachering dé oplossing voor jou!

Werving & Selectie

Werven en selecteren een intensief proces? BaanHuis ontzorgt jou door het werven en selecteren van geschikte potentiële medewerkers die passen bij jouw bedrijf!


ZZP-bemiddeling

Ben jij een ZZP-er en op zoek naar (extra) opdrachten? BaanHuis bemiddelt jou naar passende projecten! Ook als werkgever kan onze ZZP-bemiddeling de oplossing bieden voor opvulling van een tijdelijk project!

Over BaanHuis

BaanHuis gaat voor de perfecte match tussen werkzoekenden en werkgevers.


Wij staan voor een persoonlijke, betrokken en betrouwbare dienstverlening. Door onze lokale aanwezigheid centraal in Limburg hebben wij een groot netwerk binnen de provincie opgebouwd. Met onze ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en kennis van zaken binnen de uitzendbranche streven wij ernaar om ‘de verbinder’ te zijn op de arbeidsmarkt.


Wij denken mee en hebben persoonlijk aandacht voor de wensen, competenties en drijfveren van de werkzoekende en koppelen deze aan het juiste bedrijf. Hierdoor creëren wij ‘jouw baan bij ons in huis’.

cs_image_url

Persoonlijk & Betrokken

BaanHuis staat voor oprechte aandacht en de mens achter het CV. In een huiselijke sfeer op kantoor gaan wij altijd een persoonlijk gesprek aan met jou. Samen gaan we op zoek naar de ideale baan voor jou, kijkend naar jouw wensen, drijfveren en competenties.

Betrouwbaar & Professioneel

BaanHuis garandeert een kwalitatieve dienstverlening. Wij zeggen wat we doen én doen wat we zeggen. Te allen tijde zorgen wij dat de benodigde certificeringen (NEN 4400-1 en VCU-certificering) op orde zijn en alle actuele regels rondom arbeidsbemiddeling in acht worden genomen.