Ons team

Roel Janssen

Roel Janssen

Oprichter / Eigenaar
Joeri Teeuwen

Joeri Teeuwen

Oprichter / Eigenaar
Stan Henderikx

Stan Henderikx

Senior Consultant
Natasja van de Rieth

Natasja van de Rieth

Senior Consultant
Marlotte de Jong

Marlotte de Jong

Office Manager
Sanne Dorssers

Sanne Dorssers

Consultant
Lise Mackus

Lise Mackus

Stagiair
Guus

Guus

Kantoorhond

Speerpunten

Persoonlijk en betrokken

BaanHuis staat voor oprechte aandacht en de mens achter het CV. In een huiselijke sfeer op kantoor gaan wij altijd een persoonlijk gesprek aan met jou. Samen gaan we op zoek naar de ideale baan voor jou, kijkend naar jouw wensen, drijfveren en competenties.

Integer en Professioneel

BaanHuis garandeert een kwalitatieve dienstverlening. Wij zeggen wat we doen én doen wat we zeggen. Te allen tijde zorgen wij dat de benodigde certificeringen (NEN 4400-1 en VCU-certificering) op orde zijn en alle actuele regels rondom arbeidsbemiddeling in acht worden genomen.

Flexibel en dichtbij

Vanuit onze lokale aanwezigheid, kennis van de regionale arbeidsmarkt en ons grote netwerk weten wij als geen ander de juiste match te maken tussen werkzoekenden en werkgevers. Wij gaan voor maatwerk en staan dichtbij wanneer je ons nodig hebt, dit met een portie flexibiliteit.

Over BaanHuis

BaanHuis is een uitzendbureau gevestigd in het centrum van Weert. We werken op afspraak, maar ook zonder afspraak staat de koffie altijd klaar.

Naast uitzenden bemiddelen wij medewerkers ook op basis van detacheren, werving & selectie en helpen wij daarnaast ook ZZP-ers aan passende opdrachten. Wij gaan voor de perfecte match tussen werkzoekenden en werkgevers en zoeken daarbij de best passende constructie om dit te facilitairen. Ons speerpunt is om iemand aan een vaste baan te helpen!

BaanHuis staat voor een persoonlijke, betrokken en betrouwbare dienstverlening. Door de lokale aanwezigheid centraal in Limburg hebben wij met een groot netwerk binnen de provincie opgebouwd. Met onze ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en kennis van zaken binnen de uitzendbranche streven wij ernaar om ‘de verbinder’ te zijn op de lokale arbeidsmarkt.

Bij BaanHuis denken wij mee en hebben we persoonlijke aandacht voor de wensen, competenties en drijfveren van de werkzoekende en koppelen deze aan het juiste bedrijf. Hierdoor creëren wij ‘jouw baan bij ons in huis’.

Uitgelichte vacatures

Inpakmedewerker

Ga aan de slag als Inpakmedewerker bij Jos Poell in Weert! Als inpakker ben jij...

Fulltime
Productie
€14,97 - €20,66
Weert

Planner

Ben jij een puzzelaar? En heb jij overzicht om alle productieprocessen aan elkaar te knopen?...

Fulltime
Planning
€3300-€4850
Roggel
TOP

Productiemedewerker

Ben jij op zoek naar een leuke afwisselende baan? Wil jij productiewerk combineren met het...

Fulltime
Logistiek, Productie
17,53
Nederweert
TOP

Junior Financial Controller

Heb jij 1-3 jaar werkervaring als Financial Controller en zoek je een nieuwe uitdaging? Dan...

Fulltime, Parttime
Financieel
€2700-€4335
Weert