BaanHuis Over ons Wij zijn BaanHuis en wij hebben jouw baan bij ons in huis. Lees hier meer over ons, het team en wat wij voor jou kunnen betekenen.
Onze Service

Uitzenden

Uitzenden, een dienstverlening die zich kenmerkt door maximale flexibiliteit. Wij zorgen voor de werving & selectie van gemotiveerde flexkrachten die op uitzendbasis voor jou aan de slag gaan!

Detacheren

Op zoek naar een nieuwe collega voor een bepaalde periode met duidelijkheid over start- en einddatum? Dan is detachering dé oplossing voor jou!

Werving & Selectie

Werven en selecteren een intensief proces? BaanHuis ontzorgt jou door het werven en selecteren van geschikte potentiële medewerkers die passen bij jouw bedrijf!

ZZP-bemiddeling

Ben jij ZZP-er en op zoek naar (extra) opdrachten? BaanHuis bemiddelt jou naar passende projecten! Ook als werkgever kan onze ZZP-bemiddeling de oplossing bieden voor opvulling van een tijdelijk project!

Over BaanHuis

Wie is BaanHuis uitzendbureau Weert?

BaanHuis is een uitzendbureau in Weert die gaat voor de perfecte match tussen werkzoekenden en werkgevers. Met onze unieke manier van werken vallen wij op als betrokken en flexibel uitzendbureau in Weert.

BaanHuis staat voor een persoonlijke, betrokken en betrouwbare dienstverlening. Door de lokale aanwezigheid centraal in Limburg hebben wij met ons uitzendbureau in Weert een groot netwerk binnen de provincie opgebouwd. Met onze ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling en kennis van zaken binnen de uitzendbranche streven wij ernaar om ‘de verbinder’ te zijn als uitzendbureau in Weert op de arbeidsmarkt.

Bij BaanHuis denken wij mee en hebben we persoonlijke aandacht voor de wensen, competenties en drijfveren van de werkzoekende en koppelen deze aan het juiste bedrijf. Hierdoor creëren we vanaf ons uitzendbureau in Weert met onze openstaande vacatures ‘jouw baan bij ons in huis’.


Vacatures BaanHuis uitzendbureau

Ben jij op zoek naar een baan in regio Weert? Schrijf je dan nu in bij ons uitzendbureau Weert. Wij hebben continue vacatures voor productie werk en logistiek werk. Naast leuke banen in deze branche hebben we ook vaak vacatures voor kantoorfuncties of juist een technische baan. Bij BaanHuis in Weert gaan wij samen met jou op zoek naar een vacature die bij jou past, zodat jij iedere dag weer met plezier naar je werk gaat!

Bij Baanhuis uitzendbureau Weert gaan wij op zoek naar een baan die echt bij jou past. Wij hebben mogelijkheden voor een fulltimebaan, parttimebaan, tijdelijk werk en een vaste baan. Het is maar net waar jij naar op zoek bent!

Ben jij een werkgever en krijg je jouw vacature niet ingevuld? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, en wij gaan voor jou aan de slag!

 
cs_image_url

Persoonlijk & Betrokken

BaanHuis staat voor oprechte aandacht en de mens achter het CV. In een huiselijke sfeer op kantoor gaan wij altijd een persoonlijk gesprek aan met jou. Samen gaan we op zoek naar de ideale baan voor jou, kijkend naar jouw wensen, drijfveren en competenties.

Betrouwbaar & Professioneel

BaanHuis garandeert een kwalitatieve dienstverlening. Wij zeggen wat we doen én doen wat we zeggen. Te allen tijde zorgen wij dat de benodigde certificeringen (NEN 4400-1 en VCU-certificering) op orde zijn en alle actuele regels rondom arbeidsbemiddeling in acht worden genomen.

Joeri Teeuwen
Oprichter/Eigenaar
Roel Janssen
Oprichter/Eigenaar
Stan Henderikx
Senior Consultant
Evi Boonman
Intercedent | Social media expert
Marlotte de Jong
Recruiter
Natasja van de Rieth
Senior consultant